PARTICIPAREA MEMBRILOR CERCULUI „VALAHIA” LA PROIECTUL MUNICIPAL „VALORI CULTURALE EUROPENE”

Membrii Cercului „Valahia” au participat la toate cele șase secțiuni ale proiectului. La secțiunea creație plastică „Împreună în Europa” a participat eleva Iurcu Andreea-Cătălina (clasa a XI-a D).

La secțiunea eseuri „Valsând cu Dunărea prin Europa” a participat elevul Vasile Antonio-Eduard (clasa a IX-a A).

La secțiunea fotografie „Magia Europei” a participat, cu un număr de 28 fotografii (primind PREMIUL SPECIAL pentru cel mai mare număr de fotografii din concurs) elevul Vasile Antonio-Eduard (clasa a IX-a A).

La secțiunea colaje, afişe sau postere „Obiceiuri şi tradiţii europene” au participat elevii Dobre Beatrice-Elena, Dascălu Ioan-Andrei, Doruleț-Roșu Gabriel-Sorin și Moraru Andrei (clasa a XI-a D).

La secțiunea prezentări PowerPoint „Călători prin Europa” au participat elevii Vasile Antonio-Eduard (clasa a IX-a A) cu „Notre Dame de Paris Cathedral”, Dobre Beatrice-Elena cu „Alba Iulia” și Iurcu Andreea-Cătălina (clasa a XI-a D) cu „The Royal Court Târgoviște”.

La secțiunea prezentare gastronomică „Preparate europene” au participat elevii Bordea Andrei, Năstase Tania (clasa a XI-a E), Dobre Beatrice-Elena și Vasile Alexandru-Gabriel (clasa a XI-a D), coordonați de un important colaborator al cercului „Valahia”, domnișoara profesoară Roxana-Andreea Radu.

Au obținut premii:

Dobre Beatrice-Elena (clasa a XI-a D) a obținut PREMIUL I la secțiunea prezentări PowerPoint.

Vasile Antonio-Eduard (clasa a IX-a A) a obținut PREMIUL II la secțiunea eseuri și PREMIUL III la secțiunea prezentări PowerPoint.

Iurcu Andreea-Cătălina (clasa a XI-a D) a obținut MENȚIUNE la secțiunea prezentări PowerPoint.

FELICITĂRI TUTUROR PARTICIPANȚILOR !