La sfârșitul lunii februarie s-a desfășurat Concursul practic „Preparatul culinar care mă reprezintă”. Au participat 15 elevi din clasele a IX-a D, a X-a B, a X-a D, a X-a F, a XI-a A. Coordonatorul activității a fost domnul profesor Mirea Cosmin.
Juriul, format din prof. Cosma Florentina, prof. Iacob Vasile, prof. Radu Roxana, prof. Rădoi Eugenia, a avut de evaluat 18 preparate, acordând note în funcție de următoarele criterii:
-rețeta preparatului (scurtă descriere despre originile preparatului, enumerarea materiilor prime și dozarea lor);
-material video (prezentarea ustensilelor necesare realizării preparatului și modul de preparare);
-fotografia cu preparatul finit (așezarea preparatului pe farfurie/plating-ul);
-complexitatea preparatului culinar.
Premiile au fost obținute de elevii:
PREMIUL I
Nițu Daniel (clasa a X-a F)

PREMIUL II
Andronic Florentina Rebeca (clasa a X-a B)

PREMIUL III
Mihalache Corina (clasa a XI-a A)

MENȚIUNE
Tache Brigitte (clasa a IX-a D)

MENȚIUNE
Chiriță Marina (clasa a IX-a D)
