CONCURS DE POSTERE „APA ÎNSEAMNĂ VIAȚĂ!”

La sfârșitul lunii martie, membrii cercului „Valahia” au organizat concursul de postere „Apa înseamnă viață!”, la care au participat 19 elevi din clasele a X-a C, a X-a D, a X-a E, a XI-a B și a XI-a D.

Juriul a fost format din profesori și elevi. Au acordat note lucrărilor participante la concurs doamnele profesoare Simina Andora, Petre Daniela și Bobeică Daniela. Juriul elevilor, avându-l ca președinte pe Mavrodineanu Alexandru din clasa a XI-a D, a fost alcătuit din elevii Stoenescu Alexandra, Brădac Albert, Mașca Călin, Tănase Darius din clasa a X-a G, El Yazami Ștefania, Dascălu Andrei din clasa a X-a D.

Menționăm că doar elevii clasei a X-a D sunt membri ai cercului „Valahia”, pentru a vă convinge că la activitățile noastre participă elevi din toate clasele, indiferent că sunt sau nu membri ai cercului, atât ca participanți, dar și ca evaluatori ai lucrărilor înscrise la concurs.

Premiile au fost acordate următorilor elevi:

MENȚIUNE

Bălăneanu Andreea-clasa a X-a C

Preda Laurențiu-clasa a XI-a D

Chira Emilia-clasa a X-a C

PREMIUL III

Caraliu Florentina-clasa a X-a C

Iurcu Cătălina-clasa a X-a D

PREMIUL II

Guță Alina-clasa a X-a E

Andrei Adriana-clasa a XI-a B

PREMIUL I

Păsărelu Andreea-clasa a X-a D

Expoziția realizată poate fi vizitată la etajul II.

Doamna directoare a Colegiului Tehnologic „Grigore Cerchez”, prof. Crăciun Adi-Nicoleta, ne monitorizează activitățile și vă admiră lucrările.