REAMENAJAREA SPAȚIULUI VERDE „OAZA DIN CERCHEZ”

„Schimbarea începe cu noi” este activitatea desfășurată în Săptămâna Verde, prin care clasele a X-a D și a XI-a B, sub coordonarea doamnelor profesoare Coroiu Anca și Nedelea Nicoleta, dar și cu participarea diriginților prof. Mirea Cosmin (diriginte clasa a X-a D) și prof. Corcodel Mariana (diriginte clasa a XI-a B), au hotărât să participe la reamenajarea spațiului verde din curtea interioară a școlii, botezat încă din anul 2019 „Oaza din Cerchez”.

Am beneficiat și în acest an de sprijinul Direcției Generale Învățământ, Cultură și Sport din cadrul Primăriei sectorului 5 prin S.C. Amenajare Edilitară și Salubrizare sector 5, care ne-a donat florile pentru înfrumusețarea oazei.

Scopul amenajării spațiului din curtea interioară a școlii a fost, încă din anul 2019, dezvoltarea în rândul elevilor a spiritului de iniţiativă, a creativităţii bazate pe respect pentru natură, precum și implicarea lor în păstrarea unui mediu curat și estetic. Având în vedere dorința elevilor colegiului, nu numai de a păstra acest spațiu, dar și de a-l îmbunătăți, putem spune că scopul a fost atins? Vă lăsăm să cugetați singuri, pe baza fotografiilor ce urmează.