REAMENAJAREA SPAȚIULUI VERDE „OAZA DIN CERCHEZ”

Luni, 11 aprilie 2022, „Săptămâna verde” a debutat cu proiectul reamenajării spațiului verde numit „Oaza din Cerchez”, proiect ce se va încheia la sfârșitul lunii mai.

Cine își amintește (poate elevii din clasa a XII-a sau cei care au citit site-ul cercului) că în perioada 1-5.04.2019, Colegiul Tehnologic „Grigore Cerchez”, cu sprijinul Direcției Generale Educație și Carieră, Direcția de Învățământ, Tineret și Sport din cadrul Primăriei sectorului 5, a realizat proiectul „Recuperare-Reciclare-Refolosire… de Ziua Pământului”, ce a avut drept rezultat crearea spațiului verde numit „Oaza din Cerchez”.

Reamenajarea acestui spațiu de relaxare, care vrem să devină un mediu ambiental plăcut pentru elevii colegiului nostru, va fi realizată prin voluntariat și prin donații de flori sau plante decorative.

În perioada 12 aprilie-3 mai, clasele care doresc să participe la realizarea proiectului „Oaza din Cerchez” vor desena un plan de amenajare a spațiului verde. Echipa de proiect va alege planul potrivit și va împărți sarcinile de lucru pentru fiecare clasă.

Vă invităm să participați la acest proiect!