ACTIVITĂȚI DESFĂȘURATE ÎN SEMESTRUL I

Echipa Creație (27 elevi) – coordonator prof. Ion Carmen-Mihaela

Echipa Gastronomie (24 elevi) – coordonator prof. Petre Daniela

Echipa Istorie-Geografie (31 elevi) – coordonator prof. Nedelea Nicoleta-Doina

Echipa Publicitate (8 elevi) – coordonator prof. Stan Vasilica

Echipa Turism (7 elevi) – coordonator prof. Bobeică Daniela

1.Expoziție „Lecția de educație gastronomică”, pe data de 3 octombrie 2019. Au participat elevii clasei a X-a E și prof. Rădoi Eugenia, prof. Teoderoiu Gabriela, prof. Cosma Florentina, prof. Bordei Veronica, prof. Răducanu Constantin și prof. Mirea Cosmin.

2.Prezentare „În memoria victimelor Holocaustului”, pe data de 9 octombrie 2019. Au participat elevi din clasele a IX-a A, a X-a A și a XII-a D și prof. Cosma Florentina, prof. Teoderoiu Gabriela.

3.Concurs de creație „Călătorie în Univers”, pe data de 10 octombrie 2019. Au participat, cu un număr de 61 lucrări, 55 de elevi din clasele a IX-a A, a IX-a B, a IX-a D, a IX-a G, a X-a A, a X-a E și a XII-a G. Au fost parteneri doamnele profesoare de geografie Pandelescu Alina și Munteanu Mihaela. Juriul a fost   format din prof. Vasile Adriana, prof. Cosma Florentina și elevii Aprodu Andreea, Grigoraș Alexandra, Dănăcică Mario, Neagu Ruben, Paraschiv Alexandru, Eremiea Leonard, Nițu Cristian, Bratu Mihai din clasa a XII-a F.

4.Expoziție „O fotografie face cât o mie de cuvinte”, pe data de 18 octombrie 2019. Au participat elevi din clasele a IX-a E, a X-a E, a XII-a B și a XII-a D. Au fost parteneri prof. Vasiliu Maria și prof. Iacob Honnorine.

5.Concurs „Tasty and happy Halloween”, pe data de 31 octombrie 2019.

-Concurs de postere, la care au participat 36 de elevi din clasele a IX-a A, a IX-a B, a IX-a G, a X-a A, a XII-a D și a XII-a F, cu 40 de lucrări. Juriul a fost format din prof. Simina Andora și elevii Bălăneanu Andreea, Socol Cristina, Mihai Petrina, Calangiu Mihai, Mihai Robert, Soare Mădălin, Sterie Alin din clasa a XII-a C. Au colaborat la realizarea acestei activități doamnele profesoare Munteanu Mihaela și Cosma Florentina.

-Concurs gastronomic pe echipe, la care au participat 21 de elevi din clasele a IX-a F, a XI-a A, a XI-a D, a XI-a E și a XII-a D. Au fost parteneri la activitate prof. Radu Roxana, prof. Cosma Florentina, prof. Coroiu Anca și prof. Albu Ovidiu. Juriul a fost compus din doamna director al Colegiului Tehnologic „Grigore Cerchez”, prof. Crăciun Adi-Nicoleta, doamna director adjunct, prof. Ticulescu Despina, domnul profesor Mirea Cosmin și elevele Bălăneanu Andreea și Vâciu Ionela din clasa a XII-a C.

6.Concurs de jurnalism „București, micul Paris”, pe data de 11 noiembrie 2019. Au participat 11 elevi din clasele a IX-a A, a IX-a F, a X-a A, a XI-a A și a XII-a D. Juriul a fost alcătuit din prof. Ion Mihaela, prof. Munteanu Mihaela, prof. Nedelea Nicoleta și elevii Năstase Tania, Dragomir Amalia, Iusein Melisa, Petrache Gabriela, Tuli Liliana, Ioniță Petrică din clasa a XII-a E. 

7.Concurs de fotografie „București în culorile toamnei”, pe data de 15 noiembrie 2019. Au participat 19 elevi din clasele a IX-a A, a IX-a B, a IX-a G, a X-a B, a X-a C, a X-a E, a XI-a B, a XII-a F, cu 31 de fotografii. Au fost parteneri la această activitate prof. Munteanu Mihaela, prof. Vasiliu Maria, prof. Iacob Vasile. Juriul a fost compus din prof. Cosma Florentina și elevii Dobre Beatrice, Chiriță Adrian, Pîrlea Andrei, Pereanu Roberto, Crețu Marius, Băluță Ștefan și Al Monakkal Samer din clasa a XII-a D.

8.„La mulți ani, România!”, pe data de 11 decembrie 2019.

-Concurs de prezentări PowerPoint „Să ne cunoaștem țara!” (Prezentare istorico-geografico-turistică a regiunilor țării), la care au participat 12 elevi din clasele a IX-a C, a X-a A, a X-a E, a XI-a A, a XII-a B. Juriul a fost format din prof. Ion Mihaela, prof. Munteanu Mihaela și elevii Pleșa Alberto, Ghițulescu Edward din clasa a IX-a A.

-Concurs gastronomic pe echipe „Sărbătorim Crăciunul românește”, la care au participat 26 de elevi din clasele a IX-a A, a IX-a E, a IX-a F, a X-a C, a X-a E. Juriul a fost compus din doamna director al Colegiului Tehnologic „Grigore Cerchez”, prof. Crăciun Adi-Nicoleta, doamna profesoară Cosma Florentina, domnul profesor Mirea Cosmin și elevii Roșu Mirela, Bordea Andrei din clasa a XI-a E.

Parteneri la cele două activități au fost prof. Radu Roxana, prof. Teoderoiu Gabriela, prof. Coroiu Anca, prof. Stănescu Cristina, prof. Corcodel Mariana, ing. Muntean Constantin.

Analizând activitățile desfășurate, se poate observa că:

-au fost organizate 9 tipuri diferite de activități: o expoziție gastronomică, o expoziție de fotografie, o dezbatere-prezentare, concursuri de creație plastică, gastronomie, fotografie, postere, prezentări PowerPoint, jurnalism.

-au participat la activități elevi din clasele IX-XII: din toate cele 7 clase a IX-a; 4 din cele 6 clase a X-a (fără a X-a D și a X-a F); 4 din cele 6 clase a XI-a (fără a XI-a C și a XI-a F); 6 din cele 7 clase a XII-a (fără a XII-a A).

-au fost implicați în activități 26 de profesori din toate comisiile metodice (fără Tehnic), cei 5 profesori coordonatori ai cercului, alături de 21 de profesori parteneri la activități.