„LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!”

Sub acest generic s-au desfășurat:

Concursul de prezentări PowerPoint „Să ne cunoaștem țara!” (Prezentare istorico-geografico-turistică a regiunilor țării), la care au participat 12 elevi din clasele a IX-a C, a X-a A, a X-a E, a XI-a A, a XII-a B.

Juriul a fost format din prof. Ion Mihaela, prof. Munteanu Mihaela și elevii Pleșa Alberto, Ghițulescu Edward din clasa a IX-a A.

Au obținut:

PREMIUL  I    Bulancea Ioan (clasa a XI-a A)

PREMIUL  II    Măcrineanu Geanina (clasa a X-a E)

PREMIUL  III   Dinicu Marius (clasa a X-a E)

MENȚIUNE    Nartea Cristian și Lință Gabriel (clasa a X-a A)

Concursul gastronomic pe echipe „Sărbătorim Crăciunul românește”, la care au participat 26 de elevi din clasele a IX-a A, a IX-a E, a IX-a F, a X-a C, a X-a E.

Juriul a fost compus din doamna director al Colegiului Tehnologic „Grigore Cerchez”, prof. Crăciun Adi-Nicoleta, doamna profesoară Cosma Florentina, domnul profesor Mirea Cosmin și elevii Roșu Mirela, Bordea Andrei din clasa a XI-a E.

ECHIPA 1 din clasa a IX-a A

MENȚIUNE

ECHIPA 2 din clasa a IX-a A

PREMIUL III

ECHIPA 1 din clasa a IX-a E

ECHIPA 2 din clasa a IX-a E

ECHIPA CLASEI a IX-a F

PREMIUL II

ECHIPA CLASEI a X-a C

PREMIUL I

ECHIPA CLASEI a X-a E

Parteneri la realizarea celor două activități au fost prof. Radu Roxana, prof. Teoderoiu Gabriela, prof. Coroiu Anca, prof. Stănescu Cristina, prof. Corcodel Mariana, ing. Muntean Constantin.

A fost invitat corul colegiului, pregătit de prof. Stănescu Cristina, însoțit la această activitate de prof. Corcodel Mariana. Momentul artistic prezentat a fost deosebit.